کابینت زیر سینک

5/5 - (1 امتیاز)

یکی از بخش های مهم در ار مدل کابینتی آن قسمتی است که زیر سینک قرار دارد که به آن کابینت زیر سینک گفته می شود و طراحی آن بخش خاص بسیار حائز اهمیت است. چرا که این قسمت دائما با آب در تماس بوده و یا در معرض خیس شدن قرار دارد و به همین خاطر درصد آسیب دیدن بالا تری نسبت به بخش های دیگر دارد. پس تبم کابینت سازی شما باید برای این بخش هم طراحی درست را انتخاب کند و هم از متریال و عایق بندی استاندارد برای جلوگیری از خراب شدن آن استفاده کند.

از سویی نگهداری کردن از آن و رعایت درست نکاتی که در رابطه با مراقبت و تمیز کردن این بخش خواهیم گفت می تواند به شما در حفظ کابینت کمک کند.

جنس کابینت زیر سینک ظرف شویی

کابینت ها از یک بحش اسکلت ساخته می شوند که این بخش با روکشی از سمت جلو ( درب ها ) مزین می گردد حال هم اسکلت و هم روکش می توانند از بسیاری از متریال ها ساخته شوند. اما عمده جنسی که برای ساخت اسکلت و یا یونیت استفاده می شود ام دی اف است چرا که هم مقاومت خوبی دارد و هم قیمت ان نسبت به چوب ارزان تر می باشد. اینکار باعث می شود تا شما بتوانید در مدل های بسیار متنوعی کار سفارش دهید و هزینه تمام شده نیز کمتر می شود.

جنس کابینت زیر سینک ظرف شویی

اما همانطور که در ابتدای این مقاله اشاره شد کابینت های ظرفشویی یا زیر سینک دائما با آب در تماس هستند و یکی از ضعف های بزرگی که به ام دی اف وارد است حساس بودن آن در برابر رطوبت است. در واقع آب هم باعث کپک زدن و قارچ کابینت می شود و هم باعث باد کردن آن می شود و آسیب های جدی به آن وارد می کند به همین خاطر برای ساخت یونیت زیر سینک از یک ماده دیگر یعنی پی وی سی استفاده می شود که در برابر آب مقاومتی مثال زدنی دارد. در واقع پی وی سی که یک نوع پلاستیک با تراکم بالا به شمار می رود 100 درصد ضد آب است و ورقه های آن 1.5 تا 2 سانتی متر می توانند ضخیم باشند.

از ورقه های ضخیم PVC برای ساخت یونیت زیر سینک استفاده می شود اما دیگر یونیت ها را با ام دی اف می سازند چرا که قیمت آن کمتر است و استفاده از پی وی سی برای کل کار صرف اقتصادی ندارد اگرچه در اینجا منظور اسکلت پی وی سی می باشد نه روکش! یکی دیگر از مزیت هایی که این ماده دارد این است که بر خلاف MDF حشرات و سوسک ها به ان جذب نمی شود. در واقع با حذف رطوبت به عنوان عامل اصلی جذب این حشرات شما هیچ وقت شاهد رشد آنها حداقل در قسمت زیر سینک نخواهید بود.

آب بندی کابینت زیر سینک

درست است که پی وی سی خود یک ماده 100 درصد ضد اب است و هر چقدر آب هم که با آن در تماس باشد تاثیری در ظاهر و …آن نخواهد داشت اما کابنیت از قسمت های مختلفی نظیر صفحه ها دستیگره ها و..تشکیل می شود و آب بندی مناسب از آسیب رسیدن به این بخش ها و البته کابینت های کناری زیر سینک جلوگیری می کند.

آب بندی کابینت زیر سینک

همانطور که حدس زدید برای عایق کردن و آب بندی کابینت زیر ظرفشویی قسمت های اتصالی را با چسب آکواریوم خوب و با کیفیت می پوشانند. البته این را بدانید  که حتما هر چند ماه یک بار چسب ها را بررسی کنید تا در صورتی که نیاز به ترمیم داشتند اینکار را انجام دهید درغیر این صورت تمام آسیب های گفته شده به بدنه ام دی اف و ..وارد می شود

محل نصب کابینت ظرفشویی

حرفه ای ترین طراحان و مجریان کابینت و دکوراسیون داخلی همیشه پیشنهاد می کنند که شما در وهله اول محل نصب ظرفشویی خود را انتخاب کنید و طرح کلی را پس از قرار دادن این قسمت اجرا کنید. چرا که بیشتر تایم افراد در این بخش سپری شده و بهتر است محل قرار گیری آن به گونه ای انتخاب شود که هم زیبایی طرح حفظ شده و هم به نوعی از اسیب رسیدن به کابینت های کناری بهتر جلوگیری شود.

محل نصب کابینت ظرفشویی

  1. در آشپزخانه هایی که پنجره دارند سینک و ظرفشویی می تواند مقابل پنجره نصب شوند البته این یک قانون نیست بلکه از آن جا که بیشتر وقت در این بخش صرف می شود اجرای کار به این صورت می تواند در روحیه فرد تاثیر بهتری داشته باشد.
  2. در سبک و طرح های جدید که در اشپزخانه های بزرگ تر و دارای جزیره اجرا می شوند شاهد این هستیم که سینک و ظرفشویی را روی جزیره قرار می دهند. در واقع اگر مساحت آشپزخانه تان بزرگ است پیشنهاد می شود هم جزیره را نصب کنید و هم سینک را روی آن قرار دهید چرا که تسلط کاملی به شما داده و فعالیت کردن را برای شما بسیار راحت تر می کند.
  3. در برخی طراحی ها نیز مشاهده می کنید که روی کانتر ا.پن ظرفشویی را نصب می کنند البته این نوع طراحی در کشور ما بسیار کمتر دیده شده است. طرحی که بیشتر در ایران رواج دارد درست برعکس است و پشت شما به اتاق نشیمن و پذیرایی خواهد بود.

مرتب کردن کابینت زیر سینک

یکی از مسائلی که همواره ذهن بیشتر افراد خانه دار را به خود جلب کرده است شلوغ بودن و نا منظیم بودن کابینت ظرفوشویی می باشد در واقع یکی از نا منظم ترین بخش های کابینت ها بخش زیر ظرفشویی می باشد. قرار دادن ظرف ها و وسیله هایی که رطوبت هیچ آسیبی به ان ها نمی زند در این بخش توصیه می شود. اما در کل به خاطر خود سینک و لوله های آب و..که ناچارا در زیر آن هستند فضایکمی برای درست چیدن در اختیار دارد و در واقع این کمبود فضا و از آن سو تعداد بالای ظرف ها شاهد نا مرتب بودن این بخش در اکثر مواقع هستید.

مرتب کردن کابینت زیر سینک

می توانید برای نظم بخشیدن به این قسمت از اکسسوری های کابینت آشپزخانه استفاده کنید که هم تنوع بسیاری دارند و هم کار مرتب کردن را بسیارساده تر می کنند. این اکسسوری ها به شما در چیدن ظرف های بزرگ و کوچک و دیگر ابزار هایی که در اشپزخانه ها وجود دارند کمک می کند و زمان شما را در چیدن و …هدر نمی دهند.

برای بخش زیر سینک می توانید از سبد های مخصوصی استفاده کنید که هم ارزان هستند و هم مدل های مختلفی دارند به این شکل که وسایل مختلف را در این سبد ها قرار دهید. برای بهتر چیدن کابینت آشپزخانه تان حتما این مقاله وب سایت اذرخش دکور را مطالعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *