
کابینت ترموود
توسعه دانش و صنعت در زمینه کار با چوب و ساخت انواع وسایل چوبی سبب شده تا با استفاده از فناوری های مختلف چوب های خام و طبیعی درختان با روش های مختلف ارتقا پیدا کنند و در صنایع مختلف راحت تر به کار گرفته شوند و طول عمر بالاتری داشته باشند. در کابینت سازی چوب مهم ترین متریال است و چه خود آن و چه فراروده هایش نظیر ام دی اف و نئوپان در این حوزه بسیار استفاده می شوند. با تولید چوب های ترموود یا حرارت دیده که مقاومت بالاتر و طول عمر بالاتری از چوب های خام دارند برای ساخت کابینت های تمام چوب از این دسته استفاده می شود و به اصطلاح به ان ها کابینت ترموود گفته می شود.
در ادامه این بخش قصد بررسی مشخصات و ویژگی ها در کنار معایب و مزیت های کابینت ترموود را داریم و آن ها را با دیگر کابینت ها مقایسه خواهیم کرد.
انواع کابینت ترموود
کابینت های ترموود مدل های مختلفی دارند و از آن جا که از چوب حرارت دیده ساخته می شوند دارای طرح ها و الگو های طبیعی و رنگی چوبی هستند و این ویژگی ظاهری آن ها به خوبی در سبک کلاسیک جای می دهد پس اگر به دنبال مدل کابینت کلاسیک هستید و می خواهید با هزینه کردن و بودجه خود کابینتی با کیفیت و با ظاهری فوق العاده نصب کنید می توانید از چوب های ترمو استفاده کنید.
استفاده از ترموود تنها برای ساخت کابینت های کلاسیک نیست و شما می توانید برای سبک های دیگر حتی سبک مدرن نیز از آن ها بهره بگیرید اما از آن جا که بیشتر مدل های سبک مدرن مانند های گلاس و ملامینه و.. روکش های خاص و مخصوص خود را دارند بیشتر مردم آن ها را با بدنه ام دی اف سفارش می دهند که هم قیمت ارزان تری دارد هم کیفیت و طول عمر بالایی دارد.
در سبک نئوکلاسیک نیز گزینه ترموود می تواند بسیار خوب باشد اما از بهتر است در مدل ها و طرح هایی از این چوب ها استفاده شود که طرح کلی قرار است نزدیک به سبک کلاسیک باشد. پس اگر مدل کابینت نئوکلاسیک شما دارای کنده کاری ها و منبت کاری هاست می توانید ترموود را گزینه ای ایده ال بدانید.
مزایای کابینت ترموود
کابینت های ترموود بهترین ظاهر و کارایی را در خانه هایی خواهند داشت که سبک کلی ان ها از چوب و طرح های طبیعی الهام می گیرد. از جمله اصلی ترین مزیت های این مدل کابینت لاکچری آشپزخانه می توان به عدم رسوب گیری اشاره کرد چرا که پس از فرایند حرارت دیدن بر خلاف چوب طبیعی و خام این احتمال کاهش می یابد.
یکی دیگر ویژگی های مثبت آن ها عدم تغییر شکل بدنه و اسکلت در طول زمان است اما فرایند ساخت و نصب باید حتما توسط تیم حرفه ای صورت گیرد. اگر در هنگام ساخت آن ها از رنگ و لاکی که منحصرا برای ترموود تولید شده است استفاده شود طول عمر افزایش یافته و کابینت می تواند تا حتی بیش از 3 دهه ظاهر خود را حفظ کند. فرایند حرارت دهی راه های نفوذ نواع حشرات را مسدود کرده و سوسک ها و موریانه ها نمی توانند چوب را خراب کنند تنوع رنگ بالا نیز به شما اجازه می دهد هر رنگی که پسندید را برای کابینت های خود سفارش دهید.
سایز مزیت ها :
- امکان ساخت مدل ها و سبک های مختلف کابینت
- تحمل فشار ضربه و حرارت
- امکان تصب انواع روکش
- سبک وزن تر از چوب خام
معایب کابینت های ترموود
از اصلی ترین ایراداتی که به آن ها وارد است می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- قیمت بالای ترموود ( حتی شاید بالاتر از مدل های تمام چوب خام )
- در صورت برخورد نور خورشید به سطح ترموود برای مدت طولانی می توان تغییر رنگ را انتظار داشت.
- عدم مقاومت در برابر اشیا تیز
- مقاومت کم در برابر آب و رطوبت