




همانطور که می دانید یکی از بهترین روش های بخش بندی و تقسیم فضا ها استفاده از دیوار های جدا کننده یا پارتیشن هاست. این روز ها پارتیشن ها بدل به یکی از المان های دکوراسیون داخلی شده اند و به همین خاطر انتخاب درست رنگ و طرح و متریال آن ها بسیار مهم شده است. پارتیشن دکوراتیو نوعی دیوار جدا کننده خاص است که همانطور که از نامش پیداست ظاهری خاص و دکوری دارد و در بسیاری از مکان ها می توان از آن استفاده کرد.
این مدل دیوار های جدا کننده را توسط مترایل های مختلفی می سازند و تلفیق جنس در آن ها رایج است. از جمله رایج ترین مدل های آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.
از چوب های مختلفی جهت ساخت این نوع پارتیشن استفاده می شود گاها ممکن است حتی از ام دی اف های مختلف نیز برای تولید آن ها بهره گیرند. استفاده از چوب های گوتاگون سبب می شود شما بتوانید از بین الگو های چوبی مختلف و رنگ های قهوه ای مختلف یکی که مناسب ترین گزینه برای خانه و یا اداره شماست را به راحتی انتخاب کنید.
این دسته از دیوار های جدا کننده ظاهری کلاسیک و مدرن را به فضا می دهند و به اصطلاح در سبک نئوکلاسیک قرار می گیرند پس اگر رنگبندی کل فضای مد نظر شما به رنگ های طبیعی نزدیک است و می خواهید از آرامشی که دکوراسیون طرح چوب به شما می دهد بهره مند شوید این پارتیشن های دکوراتیو چوبی برای شما ایده آل هستند.
توصیه می شود در صورتی که دیوارپوش ها و کفپوش مکان از پارکت های چوبی و یا لمینت هستند از این دسته پارتیشن های دکوراتیو اداری و خانگی استفاده کنید تا بیشترین سازگاری را با سایر المان های دکوری محیط ایجاد کنید اگرچه انتخاب مدل های دیگر نیز ممکن است طرح نهایی زیبایی را ایجاد کند.
در ساخت این دسته دیوار جدا کننده معمولا از فلزاتی نظیر آلومینیوم استفاده می کنند که هم هزینه کمتری دارند و هم به راحتی می توان طرح های مختلفی را روی آن ها ایجاد کرد. ساختار این دسته پارتیشن به صورت ورقه ای اسکلت نگه دارنده است و ورقه ها توسط دستگاه سی ان سی برش داده شده و طرح منحصر به فرد روی آن ها زده می شود. در واقع می توان این دسته را زیر مجموعه ای از پارتیشن های سی ان سی دانست.
از آن جا که متریال این دسته دیوار جدا کننده فلز است می توانی ان را به رنگ های مختلفی سفارش دهید اما رایج ترین ها مشکی سفید و طوسی هستند و نصب آن ها در مکان هایی توصیه می شود که قرار است به سبک مدرن تغییر دکوراسیون داده شوند. طول عمر بالا و مقاومت در برابر ضربه و قابلیت شستشو از مزیت هایی است که به آن ها اطلاق می شود و در ضمن به راحتی می توان ان ها را نصب کرد و یا در صورت سبک بودن آن ها را جا به جا کرد. یعنی این دسته از دیوار های جدا کننده در صورت سبک بودن زیر مجموعه پارتیشن های متحرک قرار می گیرند.
نصب این دسته از پارتیشن های دکوراتیو اداری و خانگی در مکان هایی توصیه می شود که کفپوش آن ها سرامیکی یا پارکت است. رنگ آن ها نیز باید با توجه به رنگ دیوار ها و کف مکان انتخاب شود.
در کل پارتیشن های شیشه ای محبوبیت بالایی دارند و در اداره ها به در مدل های تک جداره و دو جداره و یا با طرح های خاص و به عنوان پارتیشن دکوراتیو شیشه ای در خانه و…نصب می شوند. این دسته در ضخامت های مختلف ساخته می شوند اما نباید خیلی هم نازک سفارش داده شوند چرا که آسیب پذیر تر خواهند بود. از مزیت هایی که این دسته پارتیشن دارد این است که سبب پخش بهتر نور در هر محیطی میشود و فضا را مدرن نشان می دهد. نصب این دسته پارتیشن ها در اداره جات سبب لوکس تر شدن فضا شده و در خانه ها نیز باعث بزرگتر دیده شدن فضا می شوند.
از آن جا که از شیشه ساخته می شوند می توان نقش و نگار های مختلفی را در آن ها ایجاد کرد و یا حتی آن ها را ترکیبی و با اسکلت چوبی و یا فلزی ساخت.
پارتیشن پارچه ای یا پرده ای
همانطور که مشخص است جنس این دسته از پارچه های مختلف است و می توان آن ها را در رنگ های مختلف و با طرح های متنوع سفارش داد. نصب آن ها بسیار راحت است و معمولا در سالن های زیبایی، تتو و…استفاده می شوند.
پارتیشن گیاهی
این نوع جدا کننده می تواند اسکلت های فلزی و یا چوبی داشته باشد و گیاهان مخصوصی روی آن قرار می گیرند به گونه ای که کل مساحت پنل و اسکلت را می پوشانند و به شکل یک دیوار گیاهی خود را نشان می دهند. این نوع پارتیشن های دکوری را می توان در باغ ها و خانه ها و پنت هاوس ها استفاده کرد و در واقع می توان آن ها را زیر مجموعه ای برای پارتیشن های فضای باز در نظر گرفت.
پارتیشن معلق
دسته ای خاص از پارتیشن های دکوارتیو هستند که از متریال های مختلف اما سبک ساخته می شوند و به گونه نصب می شوند که معلق دیده شوند. از این دیوار های جدا کننده در مکان هایی که به سبک مدرن در آمده اند استفاده می شوند.
از جمله کاربرد های پارتیشن های دکوراتیو می توان به موارد زیر اشاره کرد :