نورپردازی سقف کشسان

5/5 - (4 امتیاز)

همانطور که می دانید یکی از ترند های دکوراسیون داخلی سقف های کشسان هستند که در سال های اخیر در بیشتر پروژه ها با سبک های مختلف نصب می شدند از مزیت های اصلی این سقف ها می توان به تنوع ظاهری و امکان اجرای انواع دیزاین های انتزاعی در کنار تنوع رنگ و مدل و البته قیمت کلی مناسب نسبت به ظاهر کار اشاره کرد. در حال حاضر لوکس ترین اداره ها و واحد های تجاری و خانه های لاکچری از طرح های این نوع سقف های کاذب اسفاده می کنند. یکی از مسائل مهمی که در ظاهر کلی سقف ها و حتی کل فضا تاثیر به سزایی دارد نورپردازی است. نورپردازی سقف کشسان به اشکال و روش های مختلفی انجام می شود و نکته مشترک در همه آن ها این است که سیستم نوری باید به گونه ای نصب شود که زیبایی و جذابیت بیشتری به فضا ببخشد و نه اینکه صرفا مکان را روشن کند.

انواع نورپردازی سقف کشسان

در اکثر پروژه ها نور پردازی به کمک لامپ های ال ای دی و هالوژنی و یا با لامپ های RGB و SMD انجام می شود و پر کاربرد ترین سیستم ها هستند.به کار بردن کریستال های سوارووسکی نیز در سال های اخیر رواج پیدا کرده است و حالتی مانند آسمان شب پر ستاره را در فضا ایجاد می کند. حال بسته به نوع طرح و رنگ سقف نصب شده یکی از این سیستم ها را به کار می برند. خدمات اجرا و نصب سقف دکور با جدید ترین متد روز و بهترین قیمت.

انواع نورپردازی سقف کشسان

انواع روش های نورپردازی در سقف های کشسانی :

نورپردازی روکار در سقف کشسان

یکی از محبوب ترین شیوه های نورپزدازی شیوه اپلایت و یا روکار است که زمانی کاربرد دارد که ابزار ان از رو به روز مشاهده می شود و بیرون سقف نصب می شود برای مثال دوربین های مدار بسته لوستر ها و سنسور های مختلف که باید از رو نصب شوند روی  قسمت برش داده شده از سقف کشسان قرار می گیرند. نورپردازی روکار نیز همچنین سیستمی دارد و لوستر ها یکی از آن ها می باشند.

نورپردازی روکار در سقف کشسان

ساید لایت یا نورپردازی از کنار

در ساید لایت که یک روش نورپردازی مدرن محسوب می شود از فیبر های نروی در اطراف استافده می شود و تزئینات جالبی را می توان به کمک این فیبر ها ایجاد کرد که در کمتر محیطی دیده شده باشند. این فیبر ها برای محیط های مرطوب و حتی زیر آب هم مناسب هستند و یکی از بهترین گزینه ها برای سقف کشسان استخر می باشند.

ساید لایت یا نورپردازی از کنار

بک لایت یا نور از پشت

همانطور که از نامش مشخص است مبع نور پشت سقف قرار می گیرد و نور یک نواختی در کل سقف پخش می شود. ریسه ها و یا لامپ هایی که با فاصله کم از هم قرار می گیرند منبع این نور می باشند و از ان جا که سبک وزن و کوچک می باشند فاصله بین سقف کشسان و سقف اصلی کم خواهد بود. در صورت اجرای حرفه ای کار شما نمی توانید تشخیص دهید که منبع نور دقیق کجا قرار گرفته است.

بک لایت یا نور از پشت

نورپردازی هالوژن سقف کشسان

نورپردازی به  کمک لوستر ها بسیار محبوب است و در سبک کلاسیک بسیار استفاده می شود و رنگ لامپ ها نیز معمولا سفید و یا زرد است. نصب لوستر ها ساده است و در بیرون نصب می شوند اما لامپ های هالوژنی اینگونه نیستند و به عنوان پر کاربرد ترین لامپ نصب شده در سقف های کشسان شناخته می شوند. این  لامپ ها که رشته ای هستند و رنگ های بیشتر ان ها زرد و سفی است به کمک براکت ها نصب می شوند و سپس در پلتفرم های خود قرار داده می شوند.

نورپردازی هالوژن سقف کشسان

لامپ های LED سقف کشسان

نوار های ال ای دی در سقف های کاذب کششی از نوع شفاف و یا ساتن نصب می شوند و در کل در سقف هایی که متریال آن ها نور گذر است بیشتر کاربرد دارند. از این نوار ها در سقف های چاپی نیز بهره می برند و وضوح بالاتری به تصویر چاپ شده می بخشند. این نوار ها به شکل ریسه ای و خطی و در مدل های 220 12 و 24 ولت و…عرضه می شوند.

لامپ های ال ای دی به دو گروه یک رنگ و چند رنگ دسته بندی می شوند. از این سیستم های نوری در سقف کشسان ترنسپرنت و یا شفاف بیشترین استفاده را می برند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *