نصب پارکت لمینت روی دیوار

4.7/5 - (3 امتیاز)

دیوار پوش های لمینت یا پارکت های دیواری در واقع همان تایل های پارکت لمینت هستند  که در سالیان اخیر استقبال گسترده ای از آنها صورت گرفته است. هزینه مناسب، زیبایی، پیشرفت های فنی و کارایی بالا از ویژگی هایی می باشد که موجب شده است استقبال گسترده ای از این کفپوش ها شده است به گونه ای که در طراحی های جدید نصب پارکت لمینت روی دیوار بسیار رایج شده است و برای داشتن یک دیزاین و دکوراسیون داخلی منحصر به فرد که کمتر جایی دیده می شود میتوان به جای گزینه های همیشگی که کاغذ و دیوارپوش پی وی سی هستند از این لمینت ها به عنوان یک دیوارپوش بسیار با کیفیت و زیبا استفاده کرد.

دیوارپوش لمینت یا پارکت دیواری چیست ؟

این نوع پوشش را می توان یکی از جدید ترین انواع پوشش دیواری به حساب آورد که درست مانند پارکت لمینت بوده اما روی دیوار نصب می شود. در واقع متریال اصلی همان کفپوش های پارکتی هستند که از چوب های و جنس های مختلف ساخته شده اند که یک لایه لمینت روی آن قرار می گیرد  تا طول عمر بیشتر و مقاومت بیشتری داشته باشد.

دیوارپوش لمینت یا پارکت دیواری چیست ؟

برای مشاهده مدل های مختلف و خرید دیوارپوش های متنوع ساخت معتبر ترین برند های صنعت دکوراسیون داخلی می توانید به این بخش سایت مراجعه کنید.

کاربرد پارکت های دیواری

از این دیوارکوب های لمینتی می توان در مکان های مختلفی اعم از موارد زیر استفاده کرد.

کاربرد پارکت های دیواری

  • واحد های تجاری
  • منازل
  • ادارات
  • بیمارستان ها
  • باشگاه ها
  • سالن های مختلف
  • رستوران ها
  • کافه ها

دقت کنید که برای نصب پارکت لمینت روی دیوار فاکتور سطح سایش اهمیت کمتری پیدا می کند چرا که قرار نیست تایل ها میزان فشاری که در کف تحمل میکنند روی ان ها اعمال شود و شما می توانید حتی از مدل ها پایین تر از سطح سایشی ac3 استفاده کنید اگرچه بهترین گزینه برای هر مکانی سطح سایشی AC3 یا 4 می باشد.

مزایای دیوار پوش لمینت

مزایای نصب پارکت لمینت روی دیوار

طیف گسترده ای از نظر طرح و دیزاین دارند

پانل های دیواری لمینت در انبوهی از طرح ها و رنگ ها ارائه می شوند که به شما یک صندوقچه سبک بزرگ برای انتخاب را ارائه می دهند. برخلاف سایر مواد جایگزین صفحه دیواری مانند شیشه و نئوپان، ورقه های لمینت بسیار متنوع هستند و می توانند در کاربردهای بسیار گسترده ای استفاده شوند.

نگهداری آسان

گزینه های معمول تزئین دیوار مانند رنگ ها و کاغذ دیواری های نقاشی شده ممکن است در مراحل اولیه آسان به نظر برسند، با این وجود در طولانی مدت سطح بالایی از نگهداری را می طلبند. در مقابل دیوار پوش های لمینتی، نیازی به مراقبت های ویژه ندارند و به راحتی می توان از آنها مراقبت کرد.

مزایای نصب پارکت لمینت روی دیوار

با دوام هستند

روکش تزئینی لمینت بسیار محکم و بادوام است. خصوصیاتی مانند مقاومت در برابر ضربه و سایش تضمین می کند که این صفحات دیواری برای مدت طولانی دوام می آورند. علاوه بر این، پانل های ورقه ای لمینت همچنین از دیوار زیرین در برابر آسیب رطوبت محافظت می کنند و در نتیجه، به حفظ دیوارها در شرایط مناسب نیز کمک می کنند.

مراحل نصب پارکت لمینت روی دیوار

پانل های دیواری لمینت قبل از نصب نیازی به کارهای آماده سازی دیوار ندارند، بنابراین نصب آنها آسان و بدون دردسر است. تنها کار های مهمی که باید پیش از نصب صورت گیرند عبارتند از :

مراحل نصب پارکت لمینت روی دیوار

  • قرار دادن تایل ها در محیط پیش از نصب برای حداقل 48 ساعت ( زمان بیشتر در فصل سرما )
  • چک کردن دیوار و کنترل میزان رطوبت
  • در صورت نم دار بودن دیوار حتما باید رفع شود و از لایه بندی عایق و یا فوم های سایلنت پارکت لمینت استفاده شود.
  • در صورتی که دیوار ترک داشت و سطح ان کاملا صاف نبود این نواقص به طور کل بر طرف شوند و سطحی صاف ایجاد شود.
  • اندازه گیری  های مربوطه را انجام دهید تا میازن دقیق تایل هایی که نیاز دارید با در یابید. برای اینکار می توانید با مشاورین آذرخش دکور تماس گرفته و تمام سوالاتی که دارید را جویا شوید.
  • دقت کنید که نصب این دیوارپوش ها باید حتما پس از اتمام تمام مراحل ساختمان سازی انجام شود و مدتی از ساخته شدن کامل هر واحد گزشته شده باشد.

به طور کلی می توان گفت تفاوت زیادی بین نصب پارکت لمینت روی کف و روی دیوار دیده نمی شود شما باید مراحل پیش از اجرای کار را دقیق طی کنید و سپس برای بهتر نصب شدن کار حتما از فوم های سایلنت و عایق استفاده کنید. ای فوم ها دو مزیت عمده دارند یک از رسیدن رطوبت به تایل ها جلوگیری می کنند و دو از رد شدن امواج صدا به آن سوی دیوار جلوگیری خواهند کرد و تا حد زیادی مانند پانل های آکوستیک عمل می کنند. به همین خاطر نصب این تایل ها در استودیو ها و سالن های کنفرانس در سبک های جدید دکوری بیشتر دیده می شود.

نصب پانل های دیواری لمینیت، برخلاف رنگ آمیزی دیوار، نیازی به صرف زمان و هزینه زیادی ندارند. تمام این ویژگی ها موجب شده است که این پوشش های دیواری، به پوشش هایی محبوب تبدیل شوند.

شیوه های نصب پارکت روی دیوار

سوای از مراح استاندارد نصب که طی می شوند شما می توانید به شیوه های متنوعی برای نصب پارکت لمینت ها روی دیوار اقدام کنید. رایج ترین شیوه نصب افقی تایل ها می باشد که هماهنگی بالایی با کف خواهد داشت. روش دیگر عمودی بوده که کمتر اجرا می شود و باید با توجه به نوع دکوراسیون و کفوش خانه اتخاذ شود تا زیبا جلوه کند

شیوه های نصب پارکت روی دیوار

روش دیگر ترکیب کردن پارکت لمینت با سایر دیوارپوش هاست که یک ظاهر مدرن و زیبا را خلق خواهد کرد و این شیوه کمتر جایی دیده شده و شما می توانید دکوراسیون داخلی خانه اداره و یا واحد تجاری خود را به این شیوه تبدیل به یک طرح خاص کنید.

پرسش و پاسخ ها
  • آیا می توان پارکت لمینت ها را روی دیوار هم نصب کرد ؟
    بله در واقع نصب پارکت لمینت ها روی دیوار زحمت و زمان کمتری هم خواهد برد و یکی از جدید ترین ترند های دکوراسیون داخلی محسوب می شود.
  • چه تفاوتی بین پارکت نصب شده در کف و روی دیوار وجود دارد ؟
    هیچ تفوتی ندارند اما از ان جا که پارکت لمینت های نصب شده روی دیوار فشار کمی را تجمل می کنند می توانید از نمونه های با سطح سایشی پایین استفاده کنید
  • هزینه نصب پارکت لمینت روی دیوار
    برای تخمین هزینه نصب می توانید با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید و با مشاورین ما در ارتباط باشید.
  • آیا امکان پرداخت هزینه ها به صورت قیطی نیز هست ؟
    در صورتی که پارکت های خود را از آذرخش دکور خریداری کنید می توانید به راحتی اقدام به پرداخت هزینه ها به صورت قسطی کنید.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *