رنگ کردن کابینت ام دی اف

5/5 - (1 امتیاز)

کابینت های آشپزخانه چه در سبک مدرن و چه در سبک کلاسیک به دو دسته تقسیم می شوند دسته اول روکش هایی از جنس پی وی سی یا چوب و…دارند و دسته دوم آن هایی هستند که روکش آن ها رنگ است. رنگ هایی که روی چوب و کابینت مورد استفاده قرار می گیرند تنوع بالایی دارند و در مدل های مات و براق پیدا می شوند. در این مقاله قصد داریم در رابطه با رنگ کردن کابینت ام دی اف آشپزخانه و در واقع تعویض رنگ برای داشتن دکوری جدید را داریم.

دلایل رنگ کردن کابینت ها

کابینت های بدون روکش های چوبی یا مصنوعی باید رنگ شوند تا خامی آن ها دیده نشود و در واقع این رنگ است که به آنها ارز دکوری می دهد. در ضمن رنگ کردن ممکن است پس از نصب کردن و گزشت مدت زمان زیادی از اجرا شدن کابینت ها هم رخ دهد در واقع یکی از روش های مقرون به صرفه برای کسانی که نمی خواهند خود بدنه و اسکلت کابینت ها را تغییر دهند رنگ کردن آن هاست که هم صرف هزینه ها را کاهش داده و هم در زمان کوتاهی دکور خانه را جدید تر و لوکس تر می کند.

برای شناخت بهترین روش های لوکس تر کردن آشپزخانه حتما این مقاله وب سایت اذرخش را مطالعه کنید.

دلایل رنگ کردن کابینت ها

در ضمن پس از مدتی رنگ کابینت های شما ممکن است آن جلای ابتدایی را نداشته باشند و به خاطر مواد شیمیایی نور خورشید و دیگر عوامل ممکن است کمی کدر تر و کریه تر شده باشد و دوباره رنگ آمیزی کردن کابینت راهی است منطقی و کم هزینه برای برگرداندن زیبایی سابق به آن ها.

اشتباهات رایج در رنگ آمیزی کابینت

مانند هر کار دیگری رنگ کردن ام دی اف و چوب هم اصول خاص خود را دارد متاسفانه بسیاری از افراد بدون تجربه و کم تجربه اینکار را ساده می پندارند و به جای اینکه آن را به دست متخصص و فرد مجرب بسپارند خودشان رنگ آمیزی را شروع می کنند و اشتباهات زیادی را مرتکب می شوند. رایج ترین اشتباهات در رنگ کردن کابینت ام دی اف و چوب عبارتند از :

رنگ کردن کابینت هایی که آسیب فیزیکی زیادی دیده اند. با رنگ کردن تو رفتگی ها و ترک های بزرگ از بین نمی روند! بلکه بیشتر خودشان را نشان می دهند. یعنی اگر کابینت های شما آسیب فیزیکی دیده اند بهتر است به طور کلی آن ها را تعویض کنید. دومین اشتباه رایج در رنگ کردن عجله کردن است.! اینکار حساس است و باید با ظرافت و دقت خاصی انجام شود پس وفت کافی را برای آن بگذارید تا به بهترین شکل رنگ روی درب ها و کشو بنشیند.

اشتباهات رایج در رنگ آمیزی کابینت

چوب کابینت و یا ام دی افی که قرار است رنگ شود حتما باید سطح تمیزی داشته باشد. کثیف بودن سطح و گرد و غباری بودن آن سبب می شود تا رنگ به خوبی نسچبد و یکنواخت اجرا نشود. بخش های مختلف کابینت باید جداگانه رنگ شوند یعنی درب ها جدا و کشو ها و…هم در زمان دیگری به ان ها پرداخته شود عدم سمباده زدن و سیقلی کردن سطح ام دی اف کابینت هم در کیفیت رنگ امیزی شما تاثیر می گذارد.

از دیگر اشتباهات رایج انتخاب اشتباه رنگ است. رنگ باید مخصوص چوب و ام دی اف باشد و ظاهر زیبایی به آشپزخانه شما دهد مات بودن و براق بودن ان هم باید با توجه به سبک انتخاب شود.

ابزار رنگ کردن کابینت آشپزخانه

ابزار یکی از مهم ترین بخش های کار است و در رنگ آمیزی کابینت های آشپزخانه نداشتن آن ها سبب کاهش شدید کیفیت کار می شود و به همین دلیل باید یک فرد ماهر و متخصص را برای اینکار برگزید چرا که شما ابزار ها را در خانه خود ندارید.! از جمله رایج ترین ابزار هایی که در رنگ کردن انواع کابینت ها به کار برده می شوند می توان به موارد زیر اشاره کرد البته نوع رنگ و بدنه در ابزار ها نیز تاثیر گذار است :

ابزار رنگ کردن کابینت آشپزخانه

  • رنگ مخصوص ام دی اف
  • غلطک رنگ
  • کاغذ سنباده ۸۰ و ۱۲۰ گرمی
  • مواد بتونه کاری
  • برس پاک کننده یا اسفنج
  • پیچ گوشتی
  •  رزین و فیکساتور
  • لاستیک دور درب کابینت
  •  نوار چسب

روش رنگ کردن کابینت ام دی اف

پیش تز شروع رنگ آمیزی :

  1. با دقت درب ها را جدا کنید
  2. کشو ها و درب ها را باز کنید و با سمباده لبه ها و سطوحشان را صاف کنید. ( از گوشه ها شروع کنید )
  3. قسمت های داخلی را هم صاف کنید.
  4. پس از سمباده کشی با برس مخصوص رنگ های کنده شده را کامل پاک کنید.
  5. گرد و غبار را از سطح پاک کنید.
  6. لولا ها و دیگر اتصالات و دستگیره را ها را جدا کنید.

روش رنگ کردن کابینت ام دی اف

برای رنگ کردن در ابتدا باید یک یا دو ار آستر کار را بزنید رنگ استر هم باید با رنگی که می خواهید بزنید سازگار و هماهنگ باشد. یعنی برای رنگ های روشن از آستر روشن و برعکس استفاده کنید. همانطور که گفته شده باید فرورفتگی ها و حفره هایی که ممکن است روی درب ها و سطح ها ایجادشده باشند را با بتونه و سمباده کشی صاف کنید. استفاده از یک پرایمر هم برای زیبا تر شدن نتیجه پیشنهاد می شود.

ظرافت کار را با قلو حفظ کنید. پس از هر بار آستر زدن هم تا خشک شدن آن صبر کنید. رمگ اصلی را با غتلک روی تمام سطح و به صورت یکنواخت پخش کنید.پس از اینکار پیش از خشک شدن رنگ نهایی با رزین سطح را کاور کنید.رزین باعث ماندگار تر شدن رنگ خواهد شد و جلای بیشتری به آن می دهد. در آخر صبر کنید تا رنگ کاملا خشک شود و دستگیره ها و اتصالات را وصل کنید. برای داشتن یک دکور جدید منحصر به فرد پیشنها می کنیم دستگیره های کابینت خود را هم تعویض کنید.

انواع رنگ کابینت

شناخت انواع رنگ به شما کمک می کند در انتخاب کابینت اشپزخانه بهتر عمل کنید. رنگ هایی که شما می توانید روی سطح ام دی اف بزنید مدل های متنوعی دارند از جمله :

  • رنگ گچ : این رنگ با قلمو زده می شود و نیازی نیست که سمباده کشی کامل اجرا شود. کار با این رنگ راحت است و شاید فرد بی تجربه هم راحت بتواند آن را استفاده کند.
  • اسپری : همانطور که مشخص است این مدل رنگ بدون قلمو و به صورت اسپره ای روی سطح را کار می کند رنگ های مات و براق را می توانید به این شکل روی کابینت های خود بزنید
  • رنگ آکریلیک : این رنگ را باید با غلتک بزنید سمباده کشی و سیقلی کردن سطح پیش از رنگ کردن مهم است و این دسته از رنگ ها بسیار جذاب و محبوب هستند.

انواع رنگ کابینت

برای کابینت های انزو و سبک مدرن از رنگ هایی مانند پلی اورتان – پولیشی و…استفاده می شود که ضخامت بالایی دارند و به صورت چندلایه نصب می شوند.

عکس مدل های جدید کابینت های رنگ پولیشی را در این بخش از وب سایت مشاهده کنید + جدید ترین طرح ها با بهترین قیمت! پرداخت اقساطی!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *