




همانطور که می دانید یکی از بهترین روش های مدیریت فضا در واحد های اداری و دفاتر شرکت ها استفاده از پارتیشن اداری است که هم حریم خصوصی که کارمندان نیاز دارند را در اختیارشان می گذارد و هم فضای کلی به بهترین شکل تقسیم بندی می شود. طراحان دکوراسیون داخلی اغلب پارتیشن های اداری را در دو دسته شیشه ای و ام دی اف دیزاین می کنند اما کدام بهتر است پارتیشن شیشه ای یا ام دی اف ؟ در این مقاله به مقایسه کامل این دو متریال در پارتیشنبندی خواهیم پرداخت.
از آن جا که این دو متریال کاملا مجزا هستند و هر کدام ویژگی های خاص خود و قیمتی دارند نمی توان به طور قطع گفت که کدام بهتر است و باید فاکتور های دیگری را هم پیش از سفارش در نظر گرفت تا بهترین گزینه را انتخاب کرد. اولین فاکتور ظاهر و سبک دکور واحدی است که قرار است در آن پارتیشن اداری نصب شود.
اگر می خواهید یک دفتر مدرن داشته باشید و المان های دکوراتیو به کار رفته در شرکت شما نمادی از مدرنیزه هستند بهتر است از پارتیشن شیشه ای استفاده کنید. معمولا کف واحد های اینچنینی از کفپوش های رنگ روشن انتخاب می شود و دیوارپوش ها نیز طرح های مدرن دارند. سیستم نورپردازی نیز با استفاده از لامپ های با طراحی مدرن انجام می شود و دیزاین کلی به جای پیچیدگی دارای سادگی است. اما اگر یک محیط اداری با طراحی کلاسیک را بیشتر می پسندید و کفپوش های شما از جنس پارکت لمینت و یا کفپوش طرح چوب و با رنگ خانواده قهوه ای است استفاده از پارتیشن های MDF توصیه می شود.
فاکتور عایق بودن در برابر صدا و حرارت نیز بسیار مهم است. در کل اگر می خواهید که پارتیشن شما در برابر این عوامل به خصوص آلودگی صوتی که در کلان شهر ها بسیار آزار دهده است عایق باشد بهتر است اقدام به سفارش پارتیشن دوجداره کنید حال چه از جنس شیشه ای و چه از جنس ام دی اف. هر دو این متریال ها به خوبی عمل می کنند اما می توان گفت که در صورت نصب پارتیشن شیشه ای دو جداره بهتر می توان مانع آلودگی صوتی شد.
از دیگر جنبه های متمایز کننده این دو متریال این است که در صورت نصب پارتیشن های شیشه ای شما نور بیشتری را در محیط خواهید داشت که در نهایت منجر به بزرگتر دیده شدن محیط خواهد شد. از نظر حریم خصوصی اما نوع ام دی اف بهتر است چرا که پارتیشن های شیشه ای حتی در صورتی که مات باشند سبب رعایت نشدن حریم افراد می شوند.
از آن جا که بودجه و قیمت نهایی بسیار مهم است باید بدانید که به طور کلی پارتیشن های اداری شیشه ای گران تر هستند اما مدل های ام دی اف هم تنوع رنگی بیشتری داشته و هم قیمت مناسب تری دارند.
یکی دیگر از جنبه های تفاوت در این دو نوع جدا کننده مقاومت آن ها در برابر رطوبت و اب است که طبیعتا پارتیشن های شیشه ای در صورت تماس با آب و رطوبت حتی به مقدار بالا نیز اسیب جدی نخواهند دید و تنها شاید کمی کثیف شوند رد صورتی که پارتیشن های ام دی اف در برابر رطوبت مقاومت زیادی نداشته و ممکن است باد کنند.
نصب پارتیشن های ام دی اف بسیار سریعتر از شیشه ای صورت می گیرد چرا که حساسیتی که در مدل های شیشه ای وجود دارد نبوده و می توان راحت تر با ابزار های مختلف برای نصب پارتیشن ها کار کرد. حساسیت کمتر و ابعاد بزرگتر دیواره های ام دی اف از دیگر عواملی است که نصبشان را راحت تر و بدون دردسر کرده است. در حالی که پارتیشن های شیشه ای در برابر ضربه ها و..حساس تر هستند و باید با اصول و استاندارد های دقیق تری نصب شوند که همین زمان بر تر بوده و هزینه را هم سنگین تر می کند. برای استعلام قیمت پارتیشن شیشه ای تماس بگیرید.
از دیگر مزیت ها و برتری های پارتیشن بندی MDF در برابر شیشه ای تنوع بسیار بالای رنگ و روکش هایی است که می توان روی آن ها نصب کرد. این ویژگی باعث می شود که با نصب روکش های متنوع دیوار های جدا کننده را برای سبک های مختلف دکوارسیونی آماده و مهیا ساخت. مقاومت پارتیشن های ام دی اف در برابر فشار و ضربه ها بیشتر است و در صورت آسیب دیدن یک بخش خاص راحت تر تعمیر و درست می شود در حالی که ضربه خوردن شیشه می تواند سبب شکسته شدن آن شود و یا ایجاد ترک در شیشه تعمیر نخواهد شد.
یکی دیگر از مزیت های ام دی اف امکان کار کردن و سوراخ کاری و…روی آن است. این یک مزیت عمده است چرا که شما راحت تر می توانید سیم کشی ها و…را از بین دیواره ها عبور دهید و یا سیتسم های جذاب نوری را نصب کنید.