




همانطور که می دانید در میان مدل ها و طرح های مختلف کابینت سبک نئوکلاسیک کابینت های ممبران یکی از محبوب ترین ها هستند. ظاهر خاص در کنار تنوع رنگی ایده ال و سازگاری با المان های کلاسیک و مدرن از ویژگی های مثبت این دسته از کابینت هاست. نصب کابینت ممبران حتما باید توسط تیمی حرفه ای و مجرب انجام شود تا تمام استاندارد ها رعایت شود و طول عمر کابینت ممبران بیشتر شود. اما مراحل نصب ممبران چیست و در نصب آن ها باید چه مواردی را در نظر داشت ؟ در ادامه این مقاله تمام موارد مربوطه به اجرای کابینت های ممبران را بررسی خواهیم کرد.
ابزار ها و وسایلی که برای نصب و اجرای کابینت آشپزخانه ممبران به کار برده می شود مانند سایر کابینت هاست. شما باید ابزار ها و وسایل اندازه گیری مظیر متر را همراه خود داشته باشید و نقاطی که باید با یک دریل برقی سوراخ کنید را مشخص کند. در کنار آن ها شما به پیج گوشتی و با پیج های سایز متناسب نیاز دارید رول پلاک ها نیز ابزاری مهم هستند که باید سایز مناسبشان را در اختیار داشته باشید.
طرح اجرایی خود را بهتر است پیش از هر چیزی روی یک کاغذ بکشید پس پیش از اینکه اجرا را شروع کنید طرح مد نظر را به صورت خلاصه با یک نقشه اجرایی روی یک کاغذ بکشید. سایر ابزار هایی که باید در نصب کابینت همراه داشته باشید شامل :
اندازه گیری و علامت زدن
از هم ترین مراحل و در واقع اولین مرحله پیش از ساخت کابینت ها و پیش از نصب آن هاست. نصاب حرفه ای در ابتدا با مراجعه به خانه شما اندازه های لازم طول عرض و ارتفاع کنج ها درب و پنجره ها و لوله ها و…را بررسی می کند و با توجه به اندازه هایی که یادداشت می کند طرح سه بعدی را به شما می دهد پس از ساخته شده کابینت ها نصاب نقاطی که باید در دیوار جهت اتصال سوراخ شوند را با دقت بسیار بالا علامت زده و در صورت نیاز اندازه های لازم را نیز دوباره در نظر می گیرد.
پس از مشخص شدن علامت ها و سوراخ کردن انها با دریل حال وقت متصل کردن بخش های اتصالی کابینت به دیوار است این مرحله باید توسط یک متخصص و فردی با تجربه انجام شود چرا که اتصالات به خصوص آن هایی که روی هوا هستند و به اصطلاح کابینت های هوایی را نگه می دارند باید وزن قابل توجهی را تحمل کنند و در حد استاندارد زده شوند.
نصب بدنه کابینت ممبران
پس از مشخص شدن و نصب شدن اتصالات نوبت به نصب بدنه کابینت های زمینی است. کابینت های زمینی پایه دارند و شاید فکر کنید که نیازی به وصل شدن به دیوار ندارند اما وصل شدن آنها به دیوار جایشان را محکم کرده و نمی گذارد به راحتی جا به جا شوند چرا که جا به جایی کابینت ها آن هم زمانی که ظرف و ظروف زیادی در آن ها قرار دارد سبب آسیب سیدن به بخش های مختلف ان ها خواهد شد. اکثر پایه هایی که این روز ها نصب می شوند به گونه ای هستند که مانند پیچ می توان تک تک آن ها را چرخاند و ارتفاع را تنظیم کرد این ویژگی زمانی اهمیت پیدا می کند که سطح آشپزخانه تراز نباشد.
در مرحله دوم اسکلت و بدنه کابینت های ممبران روی دیوار نصب می شود باز هم تکرار می کنیم که کیفیت و مقاومت اتصالاتی که برای کابینت های دیواری در نظر گرفته شده است باید بسیار بالا باشد.
پس از اینکه بدنه ها سر جای خود محکم شدند نوبت به قرار دادن کفه ها و یا ققسه های درون کابینتی فرا می رسد. این کفه ها نیز باید به درستی اندازه گیری شده باشند و سایز ایده آل و به اصطلاح فیت داشته باشند. کیفیت خوبی داشته باشند و با اتصالات قوی به بدنه وصل شوند تا وزن را به بهترین شکل تحمل کنند.
نصب کشو ها و درب ها
پس از نصب تمام کفی ها حال نوبت به نصب اتصالات کشو ها یعنی ریل هاست پس از قرار دادن ان ها در مکان های مشخص شده کشو ها با دقت در جای خود قرار می گیرند. سپس درب ها و اتصالات آن ها نصب می شوند. درب ها باید به راحتی باز و بسته شوند و بازه حرکتی آن ها استاندارد باشد صدای خاصی هم در هنگام باز و بسته شدن ندهند. انواع کشو کابینت و راهنمای انتخاب آن ها را در این مقاله بخوانید.
نصب صفحه کابینت ممبران
این مرحله نسبتا ساده است کافیست صفحه ای که از نظر رنگ و جنس و سایر متناسب با کابینت ممبران شماست روی بدنه قرار گرفته و به وسیله پیچ ها محکم شود.
نصب دستگیره ها و یراق آلات نیز آخرین مرحله در پروسه نصب کابینت های ممبران خواهد بود این مرحله ساده بوده اما باید به خوبی و در حد استاندارد انجام شود تا دستگیره کابینت ها شل نباشند و یا به بدنه آسیبی نرسد.