




نصب و اجرای دیوارپوش های پی وی سی در سال های اخیر به خاطر قیمت ارزان و فرایند نسبتا راحتی که دارد و همچنین مزیت های دیگر این نوه پوشش ها نظیر طرح های متنوع و طول عمر بالا رونق داشته است. اما باید عنوان شود که نصب دیواپوش های PVC اگر توسط یک نصاب حرفه ای و با سابقه انجام شود پروسه ای راحت و نسبتا سریع است و متاسفانه بسیاری پس از اینکه خودشان اقدام به قرار دادن تایل ها روی دیوار های منزل می کنند متوجه ایراداتی می شوند که در کارشان وجود دارد به همین منظور اکیدا توصیه می شود فرایند اجرایی را حتما یا تیمی مجرب و حرفه ای بسپارید.
خصوصا اگر قصد نصب تایل ها را در مکان هایی مانند سرویس بهداشتی دارید چرا که استاندارد های اجرایی باید در هنگام کار رعایت شوند تا تایل های پی وی سی بتوانند شرایط رطوبتی این گونه محیط ها را تحمل کنند و از طول عمر آن ها کاسته نشود.
آذرخش دکور با بیش از یک دهه تجربه در زمینه اجرای انواع پروژه های دکوراسیون داخلی مفتخر است که می تواند خدمات خود در زمینه نصب دیوارپوش های PVC یا پی وی سی را در اختیار شما عزیزان در سراسر کشور قرار دهد. برای دریافت مشاوره رایگان با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.
در کل نصب این نوع پوشش ها به دو روش انجام می شود : 1 مستقیم 2 نصب به کمک زیر سازی فلزی
اجرای مستقیم دیوار پوش
روش نصب مستقیم در واحد هایی که دیوار آن ها کچی است انجام می شود چرا که تایل های پی وی سی را می توان بدون زیرسازی روی آن ها قرار داد. از آن جا که بیشتر ساختمان های کشور ما نیز دیوار های گچی دارند می توان به این شیوه دیوار های PVC را در دکوراسیون آن ها استفاده کرد. در این شیوه یا از چسب های مخصوص و یا با میخکوب های بادی پانل ها را روی محل قرارگیریشان ثابت می کنند.
باید عنوان کنیم که این روش اجرا روی دیوار های گچی که نا همواری دارند و یا ترک های زیادی برداشته اند قابل اجرا نمی باشد و در ابتدا باید مشکلات دیوار را حل کنید
روش غیر مستقیم یا با زیرسازی فلزی به این صورت است که اساسا نصاب یک محل مناسب برای قرار گیری تایل های پی وی سی را به کمک پایه های فلزی ایجاد می کند. پایه ها یا شاسی هایی که برای قرار گیری تایل ها به کار برده می شوند از جنس گالوانیزه هستند و از طریق رانر ها به دیوار اصلی متصل می شوند یکی از مزیت هایی که این روش دارد ایجاد فضا بین دیوار پوششی و اصلی است که برای عبور دادن سیم ها و….ایده آل است. از دیگر مزیت های این روش می توان به امکان جداسازی راحت پانل ها در صورت جا به جایی مکان اشاره کرد.
روی سطوح معمولی و صاف نصب این پوشش ها ساده و راحت است و نصاب باید در هنگام قرار دادن تایل ها در قسمت هایی خاص نظیر محل عبور لوله ها و سیم کشی ها دقت کند تا کاملا تراز کار را انجام دهد.
در برخی مکان ها نیز باید نصاب قادر به خم کردن و قوس دادن درست به پانل ها باشد که افراد با تجربه و حرفه ای این کار را به خوبی انجام می دهند اما اگر شخصی که تا به حال پروژه ای اجرا نکرده است و تجربه ای در این زمینه ندارد قصد قوس دادن به ورقه ها را داشته باشد مطمئنا تایل ها را خراب خواهد کرد.
قسمت های جزئی در ایمنی و طول عمر کار تاثیر بالایی دارند برای مثال دقیق بودن محل پیچ و مهره تایل ها یکی از ریزه کاری هاییست که حرفه ای ها به خوبی انجام می دهند اینکار از نوسان و لرزش های پیچ و مهره ها جلوگیری می کند. شیار های پنل ها نیز باید به صورت دقیق روبه روی هم قرار گیرند تا طرح کلی به خوبی و با ظرافت ایجاد شود.
اجرا غیر مستقیم روی دیوار های سنگی و…که گچی نیستند گاها با زیر سازی چوبی انجام می شود که این زیرسازی باید توسط مجری حرفه ای انجام شود.