




قرنیز ها قطعاتی از جنس های مختلفی هستند که در پایین ترین قسمت دیوار قرار می گیرند. این ابزار ها از نظر افراد معمولی بخش مهمی در دکوراسیون داخلی به شمار نمی روند اما از نظر معماران داخلی، پروفیل ها بسیار نقش مفیدی در زیبایی قسمت داخلی محل هایی که در آن نصب می شوند دارند. در ادامه ی مطلب قصد معرفی انواع قرنیز را برای شما داریم تا در هنگام خرید انتخاب بهتری داشته باشید.
قرنيز ام دی اف MDF، قرنيز پی وی سی PVC، قرنيز سراميكي يا سنگي، قرنيز چوبي و قرنيز دكوراتيو از انواع قرنیز های پر مصرف هستند که از آنها در بسیاری از ساختمان های نو ساز مورد استفاده قرار می گیرند. البته برخی از این محصولات در بین مشتریان از طرفداران بیشتری برخوردار می باشند، همبن علت نیز باعث شده تا در فروشگاه ها برخی از مدل ها را بیشتر از موارد دیگر یافت کنید.
از این محصولات می توان برای اهداف مختلفی در محل های مسکونی، اداری و یا دیگر واحد ها استفاده می شود. قرنیز ها از کفپوش، در برابر ضربه و نفوذ آب و رطوبت در لبه های دیوار محافظت می کند.
اين مدل از پروفیل ها اصولا داراي مغزی MDF و در برخي موارد محدود داراي مغزی HDF ( مانند پاركت لمينت ) مي باشند. گران بودن پروفیل های چوبی و اجرای سخت و زمانبر بودن قرنیز های سنگی و سرامیکی، باعث شده تا پروفیل های ام دی اف در بین مشتریان بسیار پر مصرف باشند.
قرنيز هاي ام دي افي داراي روكش هاي مختلف از جنس PVC هستند، كه متناسب با دكور محل مورد استفاده و يا متناسب با پاركت لمينت اجرا شده ، ست مي گردند. همچنین این محصولات متناسب با سلايق مختلف افراد در سايزهاي گوناگون با ضخامت ، ارتفاع و طول های متفاوت توليد مي گردند.
جهت مقایسه، بررسی و خرید قرنیز و پروفیل به این بخش از وب سایت آذرخش دکور مراجعه فرمایید.
قرنیز های PVC كه پس از نمونه هاي ام دي افی جزء پرفروشترين قرنيزهاي موجود در بازار مي باشند، يك مزيت مهم نسبت به قرنيز هاي MDF دارند كه شمال ضد آب بودن آن ها است و قابل استفاده در محيط هايي كه در معرض شست و شو و يا محل هاي مرطوب مانند شمال كشور را دارند.
اين مدل پروفیل مانند قرنيز هاي MDF در ارتفاع هاي ٧ سانتي ، ٩ سانتي ، ١١ سانتي و ١٥ سانتي و طول هاي مختلف رايج مي باشند و توليد مي گردد كه در بازار قابل رويت مي باشد. در ضمن قرنيزهای PVC مانند قرنیز های MDF در ضخامتهاي ٨ ميلي متري و ١٦ ميلي متري نیز توليد مي شود. پروفیل های ٨ ميلي متري ارزانتر و قابل استفاده در هر مكاني و روی هر كفپوشي بجز كفپوش پاركت لمينت مي باشد ولي پروفیل هایی با ضخامت ١٦ میلیمتری قابل استفاده و مناسب براي هر سطحي حتي لمينت ها مي باشد.
گفتنی است که مواد اولیه ی تولید این محصول از پلی وینیل کلراید که نوعی ماده ی پلاستیکی است می باشد و مقاومت بالایی در برابر آسیب ها و فرسایش از خود نشان داده است.
اين مدل از پروفیل ها اكثرا در تمامي ساختمان هاي قديمي رايج بوده و به مرور زمان با توليد شدن قرنيزهاي جديد و مختلف به دليل هزينه هاي تمام شده بالا، در داخل واحدها کمتر مورد استفاده قرار مي گيرد و اكثرا در لابي ها و اماكن قابل شستشو با طرح ها و سايزهاي مختلف برش خورده و توليد مي شود.
از مزيتهای قرنيز سنگی و سراميكی مي توان به مقاومت بيشتر و ضد آب بودن آن اشاره كرد و از معايب آن ميتوان به هزينه زياد و زمان بر بودن اجراي آن و قابل استفاده نبودن اين گونه پروفیل ها بر روي پاركت لمينت اشاره كرد.
نکته: به دلیل اینکه بخش عمده ی مواد سرامیکی از فلز تشکیل نشده این محصولات ماهیت شیشه ای دارند و این خاصیت باعث شده تا جلوه ی خاصی برای آنها ایجاد شود و جذابیت زیادی را برای محل هایی که در آن نصب می شوند فراهم کند.
اینجا ببینید » خرید قرنیز یشیل ترکیه
داراي استاندارد خاص و ثابتي از لحاظ رنگ و سايز نمي باشند و مطابق با خواسته و نظر كارفرما توليد مي گردد كه به دليل هزينه هاي زياد و گران بودن چوب کمتر مورد استقبال قرار گرفته و اكثرا ترجيح بر اين است كه از قرنيز های ام دی اف MDF به جای پروفیل های چوبی استفاده شود.
قرنيزهاي چوبي معمولا از چوبهای بلوط ، راش ، گرجستاني و … ساخته ميشود. به اصطلاح اين مدل پروفیل ها را ، قرنيزهاي لاكچري يا لوكس نيز نام گذاری می کنند. بهتر است بگوییم که از این محصولات در آخرین مرحله ی ساخت بنا های لوکس استفاده می شود.
اگر کف محل مورد نظر پارکت یا لمینت باشد قرنیز مدل چوبی برای نصب بسیار مناسب است. اما اگر در کف سنگ یا سرامیک به کار رفته باشد در انتخاب جنس پروفیل ها محدودیتی نداریم.
اين گونه پروفیل ها نيز جزء محصولات جديد و لوكس با جنس هاي مختلف MDF و PVC مي باشد كه در بازار هم توليد داخل و هم قرنيزهاي وارداتي اين محصول در ابعاد و طرح ها و رنگ هاي مختلف متناسب با سلايق افراد مختلف موجود مي باشد.
این دسته از محصولات نیز از انواع قرنیز های موجود می باشند و به مراتب داراي هزينه هاي تمام شده بالاتر نسبت به قرنيزهاي عرف موجود در بازار هستند و مقبوليت كمتري نسبت به ساير پروفیل ها را دارند. هدف از توليد اين محصول برآورده كردن رضايت هر چه بیشتر مشتری های برند های معروف می باشد.
امیدواریم مقاله ی معرفی انواع قرنیز و بررسی مزایا و معایب هر یک از این محصولات برای شما مفید بوده و کمکی در جهت انتخاب محصول مناسب برای شما باشد. همچنین می توانید جهت مشاوره خرید و اجرای پروژه با کارشناسان ما در ارتباط باشید.