




برای آشپزخانه هایی که کفپوش چوبی و یا پراکت لمینت دارند و یا در کل کفپوش های آن ها شخصیتی کلاسیک را به فضا داده است و دیوارپوش ها نیز الگویی مشابه کف دارند سازگار بودن طرح و الگوی سبکی کابینت ها بسیار مهم است و اگر می خواهید برای چنین اشپزخانه ای یک کابینت مناسب را نصب کنید حتما مدل های ممبران را در نظر داشته باشید. کابینت های وکیوم محبوبیت بسیار بالایی داشته و به عنوان یکی از المان های اصلی نئوکلاسیک در آشپزخانه نصب می شوند اما مراحل ساخت کابینت های ممبران چگونه است ؟ در ادامه فرایند تولید این دسته از کابینت ها را بررسی خواهیم کرد.
فرایند فنی ساخت توسط دستگاه سی ان سی و واحد روکش زنی انجام می شود اما از آن جا که هر کابینتی برای یک اشپزخانه خاص سفارش داده می شود در ابتدا اندازه زدن و تعیین تمام شاخصه های ابعادی بسیار مهم است و تیم اجرایی در ابتدا با مراجعه به خانه و تعیین اندازه ها با توجه به طرح سه بعدی تایید شده اطلاعات را در دست تیم سازنده قرار می دهند.
برای ساخت این کابینت ها ابتدا با استفاده از دستگاه سی ان سی بر روی ام دی اف و یا ام دی اف خام ابزار زده شده و بعد از چسب کاری به کمک تکنولوژی های موجود روکش ممبران را بر روی چوب مورد نظر چسبانده و آن را وکیوم می کنند. با توجه به اینکه روکش ممبران قیمت بالایی دارد برای اینکه از نظر اقتصادی صرفهجویی گردد در قسمت رویه از روکش ممبران استفاده شده و قسمت پشتی که دیدی ندارد از پوشش PVC سفید استفاده می گردد.
قیمت کابینت ممبران را در اینجا بررسی کنید + جدید ترین مدل های سال | اجرا و نصب توسط تیم مجرب و حرفه ای با بیش از 24 سال تجربه !
همانطور که اشاره کردیم الگو و طرح توسط دستگاه سی ان سی زده شده و پس از این مرحله سمباده کاری صورت می گیرد تا سطحی صاف و مناسب را به آن بدهد. سپس فرایند بادگییری برای کنار زدن گرد و غبار ناشی از سمباده کاری انجام شده و درب ها نیز بادگیری می شوند. قدم بعدی چسب پاشی است که توسط پیستوله مخصوص چسب را روی سطح درب ها پاشیده می شود. در این مرحله باید دقت شود که تمام سطح به طور یکنواخت چسب کاری شود. کیفیت بالای چسب مهم است و از باز شدن و ول شدن روکش در آینده جلوگیری می کند
در مرحله بعدی پرس کردن لایه پی وی سی روی درب ها صورت می گیرد و درزگیری و آب بندی را انجام می دهند. رنگ کابینت نیز توسط همان لایه پی وی سی که از قبل انتخاب می شود تعیین می شود و بیشتر مواقع روشن و کرم رنگ است.
در ساخت کابینت های وکیوم از دو دسته MDF بهره می برند. MDF صابونی که برای بخش داخلی و ام دی اف خام برای اسکلت یا بدنه کار که در نهایت روی این بخش توسط سی ان سی طرح زده شده و روکش روی آن نصب می شود. به طور کلی چسب مخصوصی که برای نصب روکش استفاده می شود را روی قسمت هایی که به پوشیده شدن نیاز دارند زده و با کمک دستگاه پرس وکیوم و با گرما و فشاری که تولید می کند ورف به بدنه می چسبد. دقت کنید که در فرایند تولید و ساخت کابینت ممبران :