




پارتیشن هایی اداری که جزو دیوار های جداکننده می باشند در بسیاری از محل های کاری مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از دغدغه هایی که بسیاری از کارفرما ها در زمان سفارش دارند تعطیل ماندن دفتر کار آنهاست که می تواند ضرر هایی مختلفی را برای آنها در پی داشته باشد. اگر این موضوع برای شما نیز عامل بسیار مهمی به شمار می رود باید بدانید که ساخت پارتیشن اداری در محیطی خارج از محل مورد نصب انجام می گیرد و معمولا تنها برای مونتاژ و اجرا به محل مورد نظر مراجعه می شود.
البته با توجه به اینکه نصب پارتیشن اداری در مدت کوتاهی انجام می گیرد نیاز به تعطیلی طولانی مدت محل های اداری حتی در زمان مونتاژ نیست. اجرای سریع این محصولات یکی از مزایای آنها می باشد که باعث شده تا انتخاب اول برای بسیاری از محل های اداری باشند. در ادامه به بررسی مراحل ساخت دیوار های جداکننده می پردازیم تا شما را با تولید این محصولات آشنا کنیم.
ساخت پارتیشن اداری برای یک دفتر کار یکی از بهترین گزینه های برای تقسیم کردن فضا به چندین بخش و هدایت کردن ترافیک ارباب رجوع از یک بخش به بخش دیگر می باشد. دیوار پارتیشن اداری یک بخش داخلی غیر باربر به شمار می رود که تنها قابلیت نگهداری خود را دارد و معمولا از سقف یا کف پشتیبانی نمی کند. یک دیوار پارتیشن معمولا با کمک تیرچه و اتصال آن به زمین یا سقف اجرا می شود و با توجه به اینکه این محصولات به صورت دیوار های آماده هستند اجرا آنها تنها به صورت مونتاژ قطعه ها صورت می گیرد.
با اینکه مراحل ساخت این محصولات در مدت کوتاهی انجام می گیرد بهتر است تا از استاد کاران حرفه ای برای نصب کمک بگیرد زیرا این کار پیچیدگی های خاص خود را دارد و در صورتی که به دقت انجام نگیرد، ممکن است عملکرد دیوار ها با مشکل رو به رو شود.
ساخت پارتیشن از چندین مرحله تشکیل می شود که هر یک از آنها باید با دقت و توسط متخصصین این کار صورت بگیرد. اولین مرحله برای شروع کار اندازه گیری و بررسی محیط می باشد که در ادامه به صورت کامل آن را برای شما شرح می دهیم.
همانطور که میدانید بیشتر واحد های اداری به صورت خام تحویل داده می شوند دارای سالن هایی با ابعاد بزرگ می باشند. این گونه واحد ها را به راحتی و با استفاده از یک طراحی مناسب از دیوار های جدا کننده می توان به خوبی تقسیم بندی کرده و استفاده بهینه را از محیط آنها داشت. برای ساخت پارتیشن ابتدا باید محیط با دقت اندازه گیری شود تا متراژ و مقدار تایل های مورد نیاز برای آن به دست باید و با توجه به سلیقه کر فرما محیط به چندین بخش تقسیم می شود تا دیوار های جداگانه ای برای آن طراحی شود.
پس از انتخاب بخش های مختلف باید ابعاد این بخش ها به دست آورده شود و نقشه ای از آنها به دست بیاید تا با ابعاد مورد نظر دیوار های مناسب طراحی و ساخت پارتیشن اداری انجام بگیرد.
پس از انجام اندازه گیری ها کارفرما می تواند به بررسی مدل ها، رنگ و متریال های موجود از پارتیشن ها بپردازد که با توجه به محیط و سلیقه افراد بسیار متفاوت است. برای انجام این کار می توانید از طراحان داخلی نیز کمک بگیرد تا نمونه ای مناسب را برای محیط انتخاب کنید.
برای مثال در محیط های مدرن از پارتیشن های شیشه ای استفاده می شود این در حالی است که در محل های کلاسیک معمولا از متریال هایی مانند چوب استفاده می کنند. البته تمام این ها به سلیقه مشتری ها قابل تغییر هستند باید بگوییم که تنوع بالا در پارتیشن ها یکی از مزایا آنها میباشد که دست کاربران را برای انتخاب باز گذاشته است.
بعد از اینکه متریال و رنگ مورد استفاده توسط کارفرما تایید شد می توان با توجه به اندازه گیری های صورت گرفته شروع به ساخت پارتیشن در کارگاه می کنند و این فعالیت معمولا یک هفته به طول می انجامد که البته با توجه به فروشنده این میزان می تواند متفاوت باشد. البته باید توجه داشته باشید که در مراحل ساخت چندین بار اندازه گیری ها، طرح ها و یا متریال های مورد استفاده چک می شوند تا از بروز مشکل های احتمالی به میزان زیادی جلوگیری به عمل بیاید.
اگر میخواهید با بخش فنی ساخت این دیوار های جدا کننده یا دیوایدر ها نیز آشنا شوید این بخش را مطالعه کنید.
برای ساخت شما ابتدا به یک قالب مناسب برای کار نیاز دارد این قالب می تواند چوبی و یا فلزی باشد و نوع آن با توجه به طرحی که می خواهید اجرا کنید انتخاب می شود به عنوان مثال در طرح های چوبی از قالب و یا فریم چوبی استفاده می شود.
شیشه و یا تخته چوبی برای قرار گرفتن درون پنل نیز دومین بخش مهم از روند ساخت می باشد. در قرار دادن شیشه داخل قالب باید دقت بیشتری به خرج دهید تا از هر گونه اسیب و خسارت جلوگیری کنید. با اتمام این مرحله شما تقریبا ساخت یک پانل پارتیشن را به اتمام رسانده اید اما اگر می خواهید می توانید کمی فرا تر رفته و بخش های دیگر را نیز اضافه کنید.
پس از اینکه تایل های دیوار پارتیشن حاضر شدند بر روی آنها روکش های کارتونی، کاغذی و یا پلاستیکی کشیده می شود تا در هنگام حمل و نقل آسیبی به ساختار آنها وارد نشود و سپس آماده برای ارسال به محیط مورد نظر می شوند. در این مرحله می توان گفت ساخت پارتیشن اداری به پایان رسیده و تنها اجرا آن در محل مورد نظر باقی مانده است.
آخرین مرحله نصب پارتیشن اداری ساخته شده می باشد که با استفاده از زیر سازی های خاصی انجام می شود. طراحی هایی که از قبل انجام شده است اکنون بازبینی شده و بر اساس نقشه مورد نظر اجرا دیوار ها صورت گرفته و پس از مدت 1 یا حداکثر 2 روز ( این میزان با توجه به متراژ واحد متفاوت است) نصب دیوار ها صورت گرفته و محصولات آماده برای استفاده می شوند.
باید بگوییم استفاده از متریال های با کیفیت و تاثیر مستقیم بر روی طول عمر پارتیشن دارد، به همین دلیل سفارش پارتیشن های خود را به فروشگاه های معتبر که از نمونه کار های قوی برخوردار هستند بسپارید. آذرخش دکور سابقه طولانی مدت در تولید پارتیشن های اداری دارد و آماده اجرا انواع پروژه های مربوطه می باشد. برای مشاوره و اطلاع از قیمت ها می توانید همین حالا با پشتیبانان بخش فروش ما در تماس باشید.