




کابینت ها یکی از مهم ترین جنبه های دکوراسیون داخلی در هر خانه ای هستند و ظاهر کلی یک آشپزخانه و سبک آن با توجه به نوع و سبک کابینت های نصب شده در ان تعیین می شود از این رو باید در نگهداری و تمیز کردن آن ها کوشید. آشپزخانه هم محلی است که مواد غذایی در آن نگهداری می شوند و اکثر فعالیت های مربوط به پخت و پز و…روی صفحه کابینت ها صورت می گیرد و به همین دلیل امکان کثیف شدن آن ها وجود دارد و عدم تمیز کردن و دقت نکردن در این زمینه می تواند سبب ایجاد مشکلاتی نظیر کاهش طول عمر کابینت و ساطع شدن بوی بد از آن ها شود. در این مقاله قصد داریم روش از بین بردن بوی بد کابینت را عنوان کنیم.
هر نوع کابینت آشپزخانه از مدل های تمام چوب گرفته تا کابینت های ممبران های گلاس و…در صورت عدم نگهداری و تمیز کردن به مرور می توانند بوی بدی از خود ساطع کنند. اما تمام دلایل به خاطر عدم نگهداری و تمیز کردن نبوده و متریال و کیفیت آن ها تاثیر زیادی دارد یعنی اگر از متریال بی کیفیت برای ساخت کابینت آشپزخانه استفاده شود احتمال اینکه پس از مدتی کوتاه متوجه بوی نا مطبوع از کابینت شوید زیاد است. مثلا اگر به جای ام دی اف از نئوپان برای بدنه و اسکلت کابینت بهره گیرید حتما متوجه بوی بد خواهید شد.
پی وی سی یکی دیگر از متریال هایی است که در ساخت کابینت های ممبران که یکی از محبوب ترین مدل ها هستند به کار می رود و درجه کیفی مختلفی دارد و در صورتی که از PVC ارزان قیمت و با کیفیت کم استفاده شود می تواند برای مدتی عامل بوی بد در اشپزخانه شما باشد.
در صورتی که کابینت های شما با نئوپان تولید شده اند بهترین کار تعویض آنها و نصب کابینت آشپزخانه ای است که با ام دی اف ساخته شده است. در کل می توانید با انجام موارد زیر بوی بد را به خوبی از بین ببرید.